середа, 29 червня 2016 р.

Hver epoke har sin helt. Alt for mange hvis'er

Hver epoke har sin helt. Alt for mange hvis'er versus spillere af forskellige årtier, men stadig folk kan ikke hjælpe, men kan lide. Blogger "Sokker.ru» BARC-f kalder navnet på den bedste fodboldspiller gennem tiderne.

Pelé, Maradona, Zidane - hver enkelt af dem var den bedste i sin tid og alle gik ned i historien. Men nu er det tid, mens Lionel Messi. Kaptajnen på Argentina og "Barcelona" angriber fejrer sin 29. års jubilæum.

Kommer ind i verden 24 juni 1987 i byen Rosario, som længe har været kendt for lederen af ​​den cubanske revolution, Ernesto Che Guevara, lille Leo sammenligne i popularitet med den store conquistador. Kun vej til berømmelse, de er helt anderledes. I historien er der ingen Leo, som for at sige, "menneskelige" faktor, er hans spil helt defineret en guddommelig gave fra oven. Nogle mennesker har at presse ud al den styrke til at holde ud i det mindste indtil midten af ​​niveau, Messi viser, uden at belaste.

Han også på en måde forekommer naturligt, er en indikator af klassen - den tilsyneladende lethed lethed. Det giver ingen mening at liste alle hans resultater og prisuddelinger, har han vundet alt muligt. Hans eneste barriere er stadig på landsholdet. Men jeg håber, at i overmorgen vil den forelægge, og dette Isse, og Americas Cup vil være den vigtigste gave til sin egen fødselsdag.

Men selv uden dette, ingen tvivl om, Messi er den bedste spiller i fodbold historie. Jeg mener, at det har overgået sin vigtigste modparter Maradona fodbold, netop fordi fra år til år, med en sød smil på hendes ansigt, viser en fantastisk fodbold. Og det undrer mig skør, ligesom "ydmyg Maradona" Napoli ", og stjernen mestre Argentina gjorde. Det kunne endda føre til sejr af den svage hold. Men om der kan gøre Messi det samme, det er, men uden "Barcelona"? "Det lyder meget sjovt faktisk.

Hvad en svag hold, Maradona førte til sejr? Giv mig et eksempel? (Argentina-86, "Napoli" -87-89, "Boca Juniors" -81 var lyse stjerne hold). Han har aldrig spillet i klubbens monstre angreb? (Og hvordan Careca i "Napoli", Suker i "Sevilla"?!). Der var konger midten af ​​feltet? (Men han selv var tiltrukket af spillet på grund af dybden, men her eksempler: Alemao i "Napoli", Burruchaga i Argentina-86). Ved VM var han ikke understøttet i ansigtet af en armada af Lavezzi, Higuain, Di Maria, Mascherano? (I '86 støttede han endnu bedre armada: Buruchaga, Valdano, og simpelthen genial linje i forsvaret).

Немає коментарів:

Дописати коментар