середа, 29 червня 2016 р.

Hvad ville du sige, for eksempel, at det gennemsnitlige antal mål Messi for Argentina

Hvad ville du sige, for eksempel, at det gennemsnitlige antal mål Messi for Argentina 0,49 pr kamp og Maradona - 0,37? Det er Messi scorede et mål i to kampe næsten som Maradona scorede et i tre omtrent. Eller stor spiller har endnu ikke genvinde en central forsvarsspiller og slå boldene flyver på porten? Og hvis det er en kamp i juli 2014 en person fra de to træer fra Serie A stadig ramme bolden, er det kun en eller to hjælper til at gøre Nordicbet Danmark en pistol i dine synspunkter Messi er bedre end Diego Armando? Så er det ikke nødvendigt overhovedet at tale om fodbold, bare storhed en spiller på baggrund af en anden kan estimeres ved en kamp.


Maradona i øvrigt i sidste kamp i World Cup, også, ikke score et mål. Hvis ikke Buruchaga, uden Maradona Cup VM ville have ophørt med at blive betragtet som den bedste spiller? at holde middelmådig spiller med VM sølv og en bronze Americas Cup, på trods af at Messi af sølvmedaljer faktisk tre, hvoraf den ene kan snart smitte af på guld.

Også, det er ganske logisk, at Messi spiller Nordicbet Danmark i "Barcelona". Må ikke tænke på, hvordan det ville være, selv med tilstedeværelsen af ​​den gamle flok Xavi-Iniesta og angriber Higuain i ansigtet? Det er usandsynligt, at de ville have taget sådan en gruopvækkende antal titler, og vil blive betragtet uovervindelig. Og at den "Napoli" af disse tider? UEFA Cup? Selvfølgelig indikatoren. Og i Italien til Maradona "Napoli" ofte får 3-5 top hold i den mesterskab og i Cup gået bort. Således "beskedne" - er ikke det samme tilnavn, da tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​de spillere som Francini, Carnevale, Bagni, Alemao.

Om Pele kan ikke sige noget. Det er som at sammenligne moderne våben med slangebøsser fra 60'erne. Men lad os sige, hvis man sammenligner Pele og Messi, brygning spørgsmål: hvor meget Messi ville hugge sådanne mesterskaber i Catalonien? Du kan argumentere for lang tid, men i sidste ende vil jeg gerne vende tilbage til hovedsiden. Tiden er ubønhørlig, og Messi er allerede på randen af ​​selv-trediverne. Lad os derfor Betfair Danmark lykønske manden gav så meget glæde til deres fans. Den spiller, der bragte fodbold til den kosmiske niveau, takket være ham, mange har forstået skønheden i dette spil. Gennem hans geni mest ser fodbold med stor fornøjelse. Hans kærlighed og had.

Han har en masse fjender, der er misundelige på hans succes, er der dem, der blot blind og ikke ønsker at blive set som den bedste. Leo aldrig sagt at han var den bedste fodboldspiller, han er respektfuld for alle, uden undtagelse Betfair Danmark. Det er et eksempel på fair play, og hvad han gør på banen - er fænomenal. Happy Birthday !!!

Alvaro Morata deler førstepladsen på listen over topscorere i Euro 2016 med Gareth Bale, med hvem han kommer til at spille i den nye sæson i "Real". "Madrid" har vendt hjem til sin elev, og "Sokker.ru" hylder den voksende fremad : beste online spill

"Native American" rødder

Fans af "Real" er godt klar over, at de mest elskede og legendariske angriber "Royal Club" i moderne tid - Raul, blev uddannet i Academy "Atletico". I 1992 opløste Jesús Gil afskyelige fodbold akademi "madras", som ifølge præsidenten, var spild af penge. Så Raul var i "Madrid". Efter et par års ungdomsuddannelse system "Atletico" spillere tjente igen og gav verden sådanne fremragende spillere som Fernando Torres, David De Gea, Koke og Gabi. Det er alt for hvad? Og det faktum, at Morata også i to år var "indiske", men i 2007, utilfredse med deres situation i "Atletik" den unge mand flyttede til "Getafe", og derfra i et år - i "Real". Det ville være meget symbolsk, hvis en anden angriber med "Indiske" rødder efter Raul vil lykkes med "cremet". På Alvaro dette er der alle forudsætninger

Немає коментарів:

Дописати коментар