середа, 29 червня 2016 р.

For det andet har

Det er meget uretfærdigt, at efter den anden sejr i træk i Chile trup til Copa America er mere snak om nederlag Argentina og Messi, men ikke den store succes med den chilenske fodbold. Men hvad de skal gøre - for fodbold publikum i dette tilfælde gives prioritet til fortrydelse for favoritterne. I mellemtiden, i sejr af de "røde" flere punkter at bemærke. For det første har Chiles landshold ikke kollapsede efter afgang af Jorge Sampaoli, selvom sådanne bekymringer har været og forblev den samme dristige og iltre hold under ledelse af Juan Antonio Pizzi, der tog America mestre tidligere på året.

For det andet har chilenerne lært af nederlaget i Argentina i gruppespillet i turneringen, hvilket betyder, at holdet intelligens og evnen til at tune ind på den afgørende kamp. For det tredje, i semifinalen i landsholdet Chile er tilbage ud af et stærkt team af Colombia, og til denne eksprestog til at køre gennem Mexico hold, der vandt en kvartet - 7: 0. Den anden i træk succes "Red Team" kan ikke kaldes tilfældig - de er reelle mestre!

Farvel, Messi, farvel?


Diego Maradona advarede Messi og andre spillere i den argentinske landshold, at de ikke kan vende hjem fra USA uden Americas Cup. Naturligvis vil Leo som holdets leder og bedste spiller af planeten falde tungeste og ribbede kegler, og det første følelsesmæssige reaktion Messi er ikke tale om sin svaghed, men på den delvise og dybeste skuffelse over, at ondt i hjertet. Kig på Messi efter kampen med chilenerne var smertefuldt - tårer i øjnene af tomhed, ekstrem depression. Normal situation, når du ser en person i en lignende tilstand - empati, som intet har at gøre med, hvem du er understøttet i den endelige konkurrence.

Mange naturligvis ondt "mod" - de ikke hengive i fryd ved synet af grædende Leo. Jeg tror ikke, Messi sagde om sin afgang fra holdet skal tro 100%, fordi sorgen ramte Lionel ikke kunne være i en fornuftig tilstand, udgivelse sætningen, som er i stand til at fordybe sig i chok: ". For mig at spille for landsholdet i Argentina er forbi" Chokket vil passere, smerten forsvinder, og Lionel vil gøre endnu et forsøg på at storme den gyldne podiet ved World Cup i Rusland. Ellers ville det være en forbrydelse mod fodbold: ikke en spiller skal udfylde en international karriere i 29 år!

Немає коментарів:

Дописати коментар