середа, 29 червня 2016 р.

Didier Deschamps

Selv om jeg deler holdning dem, der ikke overvurdere fejl værter i gruppen, men i playoffs ejer spillet starter, så ét tegn mod Irland kan være lidt. De selv med et overskæg og skæg, selv når vi taler om Roy Keane. Det er ligesom før kampen, at den irske ikke whine om at gamle hånd Henri - det var en fræk og kujonagtig opførsel over voldgiftsmænd i første omgang en fodboldspiller - i den anden, men syv år senere, må vi erkende, at Frankrig Betsafe Danmark er igen favorit, vil det være nødvendigt et mirakel til Irland gik videre. Vi skal finde skatten for enden af ​​regnbuen, og til at gøre det, så ingen tvivlede - har fået den første fornemmelse i playoffs.

Ordene før spillet

Didier Deschamps, træner for det franske hold: "På et højt niveau, skal du forsvare godt, men også for at vinde skal du score mål til en mere end dine modstandere. Ellers vil det være en række sanktioner. Vi har arbejdet hårdt på at Betsafe Danmark afdække vores potentiale i forsvaret for at være så meget som muligt. "

Outlook "Sokker.ru" Frankrig fugt, der sandsynligvis vil vinde 1: 0 eller endda en uafgjort 1: 1 med fortsættelse i overarbejde end velkommen forfriskende kaos.

19:00 Tyskland - Slovakiet

Ekspert udtalelse: 1,47 - 4,06 til 10,40


Hvis Tyskland vil afvige fra Slovakiet, så vil det være tid til hovedet Levu "Arsenal", til at lokke et par spillere i det tyske landshold og Unibet Danmark gøre London "Gunners 'Champions of England. Efter alt, missionen Joachim efter VM - at genopbygge Tysklands landshold, er der ingen steder at hoppe højere. Du kan kun gå i fodsporene på den store Frankrig og efter VM og Euro vinde mere. Og missionen er muligt, tyskerne igen blandt favoritterne, og begge på spillet også, ikke kun om status for holdet. Bedst hvis det er landsholdet af verden? Der kan være forskellige meninger, men spillet er imponerende bredde, er manglen på en central angriber Muller niveau vogn ikke forvirret, ligesom manglen på en Unibet Danmark effektiv indsats i nærheden af ​​Thomas.

Tyskerne, i modsætning til mange, råd oprustning. Efter Kroos er fænomenal, ikke tabt er ikke bestået på alle, men Boateng og Hummels skal nu arbejde sammen med Neuer. Så på samme tid, vi kontrollere vinderne og Rusland vil være i stand til at finde ud af at se Slutsky hold mod tyskerne, at få det til Champions stedet slovakker? På den anden side, holdet af Jan Kozak har funktioner, der forhindrer at drage paralleller med det russiske hold. Hamsik er meget aggressiv med landsholdet, ligesom Weiss, Kucka og alle væddemål mod sådan et stærkt team som den tyske. I dette par er indlysende favorit, men husk hvor svært det nogle gange udvikler playoffs for de stærkeste hold. Slovakiet er ikke som Brasilien, er det usandsynligt at nedbryde følelsesmæssigt, havde syv ikke gå glip af.
Skotland. Da Messi var 16 år, "Barcelona" Bet365 Danmark har et problem med passet af en ung fodboldspiller, og "Rangers" foreslået at tage den argentinske husleje. Sandsynligvis for det bedste, catalanerne var i stand til at besejre papirarbejdet og ikke lade Leo i Skotland - derinde ligaen kun dygtige stjerner vokse.

"El Clasico". I marts 2014 hat-trick på "Santiago Bernabeu", Messi blev topscorer af "El Clasico" med 21 mål, foran Alfredo Di Stefano. Siden da fylde scoring konto i slagsmål med den "rigtige" var det ikke muligt, dvs. mere end to år, Leo ikke skilte på portene, "Royal Club" - den mest langvarige periode med "tavshed" i "Clasico" i sin karriere.

"Juventus". Samtidig, når balladen Bet365 Danmark "Glasgow" skærpet tænder på Messi og "Juventus". Fabio Capello har gjort opmærksom på unge talenter og tilbød at "Barcelona" Messi udgivet på en forretningsrejse til Torino, modtog han en høflig afvisning.

Немає коментарів:

Дописати коментар