четвер, 17 березня 2016 р.

Repræsentation ville Brabec tog, kan Willow bevise i Rom

Det var slemt nok, at mod sešívaným søndag for at spille derby. På vej til Cup replay med Lazio fik Letensky prop også spurgt, om han husker, hvordan tyve år siden i Rom Slavia slået ud den lokale AS. "Undskyld mig, men jeg var kun tre. Så husk, og vidste ikke rigtig, hvad der foregik, "siger Jakub Brabec Spartan ærligt. Kampen spilles på Stadio Olimpico kl 19:00, direkte udsendelse Ct sport, online rapport kan ses på Sport.cz.


Coach Vrba havde en åben nominering til landsholdet indtil søndag. Som kaptajn du sidst spillet anstændigt EURO jedenadvacítek, med Sparta, du trives på den europæiske scene. Så det er en chance for dig?
Den drøm for enhver dreng er, at når nároďáku var. Og mine, også. Men jeg spekulerer på, om den næste uge. Jeg giver ikke hovedet en repræsentation, blot fokusere spille. Tværtimod ville det begrænse mig, hvis jeg troede, at jeg spiller, for at komme (danske-bookmakere.com) ind på holdet.
I den europæiske liga har allerede Sparta noget tilfreds, ikke?
Jeg har lyst til det. Gengældelse i Rom heldigvis ikke snærende. Vi er ikke i en situation, som vi havde, men vi vil have mere. Jeg vil fredag ​​at tale om det faktum, at vi gik til proceduren. Nu tager vi det snarere, så vi kan nyde den bedste kvalitet match, vi nogensinde har spillet, og vi har nået så langt.
Siden begyndelsen af ​​foråret har en travl tidsplan. Hvordan har du det med dig selv?
Efter Olomouc føler bedst for hele foråret. Lazio søndag, holdet vekslede som den vigtigste tage Europa League. For os nummer et tjekkisk liga, tager vi Europa som en belønning.
Derhjemme er de bundet Lazio 1: 1. Hvad med omkamp?
Tough match fra Lazio og mere aggressive end i Prag. Selvom bare nul dem, men jeg tror ikke, de ville spille. Derhjemme de er stærke og kan ikke afspilles på vedligeholdelse.

Немає коментарів:

Дописати коментар