вівторок, 23 лютого 2016 р.

Kend din sport

Kend din sport.
    Sats på sport, hvor du kender godt. Det er vigtigt at kende spillets regler, refereeing regler. Saml i mere information om resultaterne af spil.

    Kend din liga.
    I de fleste sportsgrene er der flere ligaer. Vælg en. Hvis du elsker fodbold, tage den engelske Premier League eller de russiske store ligaer. Vælg liga, spore alle sine walkable spil og arrangementer. Lev i denne liga.

    Kend din bookmaker.
    Lær om de former for maksimale satser. Læs omhyggeligt reglerne for væddemål. Læs artikler om smarte indsatser på sporten at blive win-win. Læs strategien og væddemål teori. Valg af online bookmaker, kontrollere følgende: han giver gode priser, pålidelig og korrekt opfylder sine forpligtelser.

    Kend dit budget.
    Vær klar over, hvor mange er villige til at sætte ned for sæsonen. Bestem størrelsen af ​​en enkelt sats (ca. 1% af budgettet). Budgettet for væddemål må ikke overstige 5% af familiens indkomst. Husk, du er begyndt. Sætte overdreven i håb om at vinde den samme - gør livet frygtelig ekstreme. Aldrig sat på andre folks penge. Tager et lån, vil sidstnævnte har at give.

    Gør det bedste sportsspil.
    Ingen chance til konsekvent vinde, 100% win-win betting eksisterer i drømme, og 30% held have lov til at bo i overskuddet (det afhænger af faktorer spillede). Sæt dine spil på begivenheder, hvor visse. Læg ikke blind på grund af høj kefov. For at komme i gang, skal du vælge hændelsen med den klare favorit. Mange af dem ikke tjener, men du får et lille overskud, men i en afstand af blinds på alle favoritterne i træk vil give mindre for at vinde - det er nødvendigt at tænke!

Optimal antal kontorer til betting sportsvæddemål

Der er to ekstremer (fejl), undgå dette, vil spillet af bookmakere giver et plus. Den første - til at bruge én konto til at spille en af ​​BC, den anden - for at bruge en alt for stort antal kontorer. Begge muligheder kan påvirke resultatet.

At spille i den samme bookmaker, rettet mod en enkelt linje, spare dig tid, men mister chancen for at få en højere sats. I sandhed, er forskellen i koefficienterne for bookmakere sjældent nok afgørende.

Ved anvendelse til væddemål for mange kontorer, bør det forstås: online check linjer, jo større vil raskontsentrirovano note, medfører et fald i niveauet af prognoser og så videre.

Немає коментарів:

Дописати коментар